#87 – De Satoshi Radio Bitcoin Node, de Geodriekhoe van Bert Slagter, Bitcoin voor de Universiteit van Maastricht en de Efficiente Markt Hypothese.

Ga er maar voor zitten, het is namelijk weer tijd voor de maandafsluiting met Lekker Cryptisch. Deze keer is Bert Slagter aanwezig om het nieuws van de afgelopen maand te duiden. We duiken in de hack van de Universiteit van Maastricht, bespreken de Efficient Market Hypothesis en het Stock to Flow model, kijken naar de voordelen van een Central Bank Digital Currency en leggen uit waarom Jack Dorsey een Bitcoin Messias is. Daarnaast vertelt Bart hoe het avontuur met de Satoshi Radio Bitcoin node is afgelopen. En als klap op de vuurpijl bespreekt Bertje Geodriehoek de huidige markt en maakt de oude sok zijn rentree.

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: Anycoin direct, Bitcoin Meester, Maven 11, Satos, Watson Law en Ledger Leopard.