#110 – We are giving back to our community

Het kan je haast niet ontgaan zijn dat Twitter gehackt is. De hackers hebben via meedere accounts van bekende mensen of grote bedrijven tweets verstuurd waarin ze vragen om Bitcoin. Elke Bitcoin die je stuurt krijg je dubbel terug. We vragen ons af hoe deze hack plaats heeft kunnen vinden, waarom de hackers voor Bitcoin hebben gekozen en welke implicaties dit heeft voor de manier waarop we gebruik maken van platformen als Twitter. Natuurlijk komen er ook andere onderwerpen aan bod: Bart legt je uit wat het Gap Limit probleem is, Peter heeft weer een exotisch uitstapje gemaakt en Bert heeft een kakelverse marktupdate.

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: Anycoin direct, Bitcoin Meester, Maven 11, Watson Law, Ledger Leopard, Litebit en Blox.