#177 – The Return of the Gans

Het was deze week eindelijk zo ver: een nieuwe All Time High voor bitcoin! Das war Gans Geil. Onze gevleugelde vrienden vlogen ons om de oren in de chat. Daarom hebben we deze week een extra lange markt update. Wat zijn de mogelijke scenario’s nu we weer in de “Price Discovery” fase zitten? En wat was de impact van de ETF’s die op de markt zijn gekomen? Bert praat je bij. Daarnaast hebben we deze week een paar leuke luisteraars vragen: kan een land geld bijdrukken om bitcoin te kopen? En hoe kan je je bitcoin goed achterlaten voor je kroost als je zelf sterft? Wil je het antwoord? Snel luisteren dan.

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: Anycoin direct, Bitcoin Meester, AMDAX, Watson Law, Ledger Leopard, Bitvavo, VanEck en Blox.

(00:00:00) – Opening

(00:08:00) – Waarom je naar de SR meetup / boeklancering moet komen

(00:14:44) – Donaties

(00:28:42) – Kan een land geld bijdrukken om bitcoin te kopen?

(00:35:30) – Geef je je seed wel aan je partner?

(00:41:50) – Hoe sla je iets op in de bitcoin blockchain?

(00:48:00) – Ring of Fire update

(00:51:00) – Marktupdate: nieuwe all time high! + Info over ETF’s

(01:55:00) – Afsluiting