#180 – De All Time Heuvel

Bert noemt in deze aflevering de All Time High van deze week gekscherend de “All Time Heuvel”. Want hoewel we hoger dan ooit gingen, voelde het een beetje laf. We zouden toch door de 70k heen schieten? In de marktupdate legt hij uit hoe het zit. Daarnaast duiken we in het nieuws over Elon Musk, de inflatiecijfers in de VS en Tim Cook zijn bitcoin bezit. In het restant van de aflevering filosoferen we lekker over tijden die nog gaan komen. Welke scenario’s zijn er mogelijk als de block subsidy van bitcoin nul is?

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: Anycoin direct, Bitcoin Meester, AMDAX, Watson Law, Ledger Leopard, Bitvavo, VanEck, Blox en BTC Direct.

(00:00:00) – Opening

(00:26:00) – Donaties

(00:35:30) – Marktupdate: de All Time Heuvel

(01:08:00) – Filosofie kwartier: wat gebeurt er als de block subsidie stopt?