#182 Live – We built this city on BTC

Het is alweer tijd voor de een na laatste liveshow van het jaar. De mannen worden vergezeld door de enige echte Djuri Baars. Hij mengt zich als vierde host in de discussies die vandaag worden gevoerd. Er staan twee grote onderwerpen op de agenda. Allereerst natuurlijk de aankondiging van Bukele: hij gaat een bitcoin stad bouwen en dat wil hij financieren door bitcoin leningen uit te geven. Het tweede onderwerp gaat over het whitepaper van tbDEX: een nieuw decentraal protocol om het uitwisselen van allerhande bezittingen makkelijker te maken. Klinkt moeilijk, en dat is het ook. Genoeg om over te praten dus!

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: Anycoin direct, Bitcoin Meester, AMDAX, Watson Law, Ledger Leopard, Bitvavo, VanEck, Blox en BTC Direct.

(00:00:00) – Opening

(00:20:00) – Donaties

(00:36:00) – Kritiek op het boek van Bert en Peet

(00:49:00) – Wilde plannen van Bukele: BTC City & Bonds

(01:25:00) – tbDEX en hun decentrale liquiditeit protocol

(02:10:00) – Einde en Borrel