#193 – Hoe ziet bitcoin er over 50 jaar uit?

We waren deze week te gast bij het FreedomLab om mee te denken over de toekomst van bitcoin. Dat heeft indruk gemaakt, want in het eerste halfuur van de podcast bespreken we de bevindingen. Natuurlijk bespreken we ook de BitFinex hack. Althans, de vrij bizarre wijze waarop het Amerikaanse ministerie van justitie de bitcoins in bezit heeft gekregen. We sluiten af met wat institutioneel nieuws: Tesla heeft nog steeds bitcoin en KPMG heeft bitcoin gekocht. Moeten we daar iets mee?

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: Anycoin Direct, Bitcoin Meester, AMDAX, Watson Law, Ledger Leopard, Bitvavo, VanEck, BLOX en BTC Direct.

(00:00:00) – Opening

(00:06:18) – De toekomst van bitcoin

(00:35:51) – Krijgt Bitfinex een bak bitcoins terug?

(00:57:30) – Marktupdate

(01:24:50) – De bitcoinstrategie van Tesla & KPMG

(01:40:00) – De toekomst van Anti Money Laundering

(01:54:09) – Afronding