#195 – Oorlog, market nuking bugs en een verbod op bitcoin.

Eindelijk was het weer zo ver: de live maandafsluiting. De eerste van het nieuwe jaar. In de gloednieuwe studio namen we het nieuws van de dag door. Natuurlijk ontbreekt de losgebarsten oorlog niet: welke invloed heeft dit op de markten (en op bitcoin). Verder bespreken we het nieuws: een update rondom de situatie met de truckers in Canada, de “possibly market nuking” bug die werd gevonden bij Coinbase, de phishing attacks op Opensea en natuurlijk het EU “verbod” op proof of work.

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: Anycoin Direct, Bitcoin Meester, AMDAX, Watson Law, Ledger Leopard, Bitvavo, VanEck, BLOX en BTC Direct.

(00:00:00) – Opening

(00:15:00) – Marktupdate

(00:46:50) – Trucker update uit Canada

(01:01:25) – Market nuking bug in Coinbase

(01:11:00) – Phishing attack Opensea

(01:22:00) – MiCA en een verbod op Proof of Work

(01:38:00) – Einde