#213 – Titanen vliegen elkaar in de haren; peak bear bereikt?

Een speciale liveshow, want Bart en Peter moeten het zonder Bert doen. Dat is toch een beetje alsof je voor het eerst op het huis mag passen van je ouders. De mannen laten zien dat ze van de ouwe rot geleerd hebben en pakken het serieus aan: een volle marktupdate (met natuurlijk de grafieken van Bert), een discussie over bitcoin maximalisme (naar aanleiding van de kruisiging van Nic Carter) en er komt (nog meer) wetgeving aan die impact heeft op (unhosted) wallets. Oja, we bellen ook even met Sebastiaan van Erne, die het voor elkaar heeft gekregen om BTC Miami naar Amsterdam te halen! Daarnaast natuurlijk een hoop lol en gezelligheid: luisteren dus!

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: Anycoin Direct, Bitcoin Meester, AMDAX, Watson Law, Ledger Leopard, Bitvavo, VanEck, BLOX en BTC Direct.

(00:00:00) – Opening

(00:09:00) – Hoe was onze bitcoin week?

(00:22:00) – Marktupdate

(00:52:30) – Even bellen met Sebastiaan van Erne

(01:15:00) – Nic Carter aan de schandpaal: wat vinden wij van maximalisme?

(01:42:00) – De TFR wet komt eraan: een strop voor unhosted wallets?

(02:08:10) – Einde