#215 – Celsius failliet, Euro-Dollar parity en de beste boeken voor de zomer

Deze week hebben we een zomerse vakantie editie van Satoshi Radio in petto. Bert en Peet bellen in vanaf hun vakantieadres (Bert zelfs vanuit zijn kofferbak, al is die groter dan de vorige keer). Natuurlijk hebben de mannen het over de macro economische ontwikkelingen: de hoger dan verwachte CPI in de VS, de mogelijke renteverhoging van 1% en de Euro-Dollar parity. Daarnaast geeft Bart een update over de bosbrand: hoe gaat het met Celsius. Als klap op de vuurpijl delen de heren ook nog eens beste boeken om deze zomer te gaan lezen.

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: Anycoin Direct, BitBox, Bitvavo, Watson Law, Litebit, Coinmerce, BLOX en BTC Direct.

(00:00:00) – Opening

(00:16:20) – Marktupdate

(00:54:35) – Even bellen met: Sebastiaan van der Lans van Wordproof

(01:04:35) – Satoshi Radio Summer Reading List

(01:17:00) – Bosbrand update: Celsius failliet

(01:56:36) – Einde