#222 – Wat kan een centrale bank doen aan inflatie en de Pete Rizzo bitcoin maximalisme test

De marktupdate liep deze week wat uit de klauwen. Komen we eerlijk voor uit. Waar Bert geconcentreerd begon aan zijn verhaal over de meeting van centrale bankiers in Jackson hole, kwam de discussie toen het ging over inflatie echt los. Peter vroeg zich af of het verlagen van de rente ├╝berhaupt zin heeft, nu een groot deel van de inflatie veroorzaakt wordt door factoren waar de centrale bank weinig invloed op heeft. Verder doen we de test van Pete Rizzo, om te kijken of we nu wel of geen bitcoin maximalisten zijn.

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: Anycoin Direct, BitBox, Bitvavo, Watson Law, Litebit, Coinmerce, BLOX en BTC Direct.

(00:00:00) – Opening

(00:03:30) – Hoe was de week?

(00:18:00) – Geen bearmarket in de Lightning Development club

(00:27:30) – Marktupdate

(01:45:30) – Even bellen met Douglas Bakkum

(02:01:00) – De Pete Rizzo maximalisme test

(02:45:50) – Einde