#228 – Live vanaf Bitcoin Amsterdam – Donderdag

We dachten dat het na woensdag niet beter kon, maar we zaten fout. De 2e dag van Bitcoin Amsterdam was wederom fantastisch: we hebben goede gesprekken gehad, mensen ontmoet en onze passie voor bitcoin met elkaar gedeeld. We hopen dat we een klein beetje van die sfeer hebben weten te vangen in de opname voor vandaag. We hebben een aantal fantastische gasten: Douglas Bakkum (Founder BitBox) en Sebastiaan van Erne (organisator Bitcoin Amsterdam) bijvoorbeeld. Als klap op de vuurpijl schoven Boris van de Ven en Aaron van Wirdum aan. Dacht je dat dat het was? Bert sluit af met een marktupdate, want er gebeurde weer vanalles. Bitcoin Amsterdam is wat ons betreft geslaagd: tot volgend jaar!

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: Anycoin Direct, BitBox, Bitvavo, Watson Law, Litebit, Coinmerce, BLOX en BTC Direct

(00:00:00) – Reflectie op de paneldiscussie: “Bitcoin’s Media Problem”

(00:15:00) – In gesprek met Douglas Bakkum

(00:28:00) – Marktupdate van Bert

(00:39:15) – In gesprek met Boris van de Ven en Aaron van Wirdum

(01:02:25) – Reflectie op de conferentie

(01:08:00) – In gesprek met Sebastiaan van Erne

(01:23:50) – Dankwoord