#228 – Live vanaf Bitcoin Amsterdam – Woensdag

Wat. Een. Dag. We wisten dat het gaaf zou worden, maar wat we mee hebben gemaakt op Bitcoin Amsterdam overtrof al onze verwachtingen. In deze speciale aflevering van Satoshi Radio, die we op hebben genomen in onze studio op het Westergas terrein, blikken we terug. Je hoort van de mannen hoe ze het event mochten openen (!!!) en of het tientje van Bert ook werkt in het Engels. Peter ving een aantal interessante discussie op over de FATF, privacy en bitcoin. Gaan we dieper op in. Daarnaast praten we natuurlijk met vrienden van de show: Patrick van der Meijde, Sjors Provoost en Marc van der Chijs. Morgen een verslag van dag 2!

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: Anycoin Direct, Bitvavo, Watson Law, Litebit, Coinmerce, BLOX en BTC Direct

(00:00:00) – Hoe was de conferentie?

(00:12:44) – In gesprek met Patrick van der Meijde

(00:23:40) – Lightning op de conferentie

(00:36:54) – In gesprek met Sjors Provoost

(00:50:42) – Privacy en bitcoin

(01:01:00) – In gesprek met Marc van der Chijs

(01:12:36) – Afsluiting en vooruitblik op morgen